Boekhoudprogramma vergelijken

By | november 23, 2016

De top software is FreshBooks, de Gouden Award winnaar; Sage, de Zilver Award winnaar en QuickBooks, de Bronzen Award winnaar. Maar toch blijft het altijd een klus om de juiste boekhoudkundig software te kiezen. Een van de belangrijkste beslissingen die je zal maken voor jouw bedrijf is het kiezen van een boekhoudkundige software-oplossing. Boekhoudsoftware is niet alleen voor de financiële informatie, met inbegrip van facturen, verkoop en belastingen geïnd, maar ook voor de inventaris, leveranciers en cliënten. De beste accounting software draait nuttige financiële rapportages en levert de data die de boekhouder vereist op. Terwijl je misschien niet elke functie die boekhoudsoftware biedt nodig hebt, kun je aangepaste oplossingen voor specifieke behoeften bouwen.

Of je nu een ondernemer, kleine bedrijven of groeiend bedrijf, bent, een op maat gemaakte oplossing is soms het alternatief. De meeste kleine bedrijven zijn op weg naar online boekhoudsystemen en de industrie neemt de verandering mee. De voordelen voor cloud-gebaseerde accounting software is de lage kosten, ondersteund upgrades, overal toegang en online back-up. Echter, als je geïnteresseerd bent in de traditionele software of-netwerk gehoste opties dan zijn deze versies ook beschikbaar. Zowel QuickBooks en Sage bieden offline versies.
Zoals bij elke softwareapplicatie, is het vinden van de juiste boekhoudkundige product afhangend van je business ‘specifieke behoeften. Online boekhoudsoftware tarieven zijn vaak afhankelijk van het aantal gebruikers en klanten en het aantal facturen dat je bedrijf genereert. Sommige versies bieden onbeperkte facturatie, klanten en artikelen en ondersteunen hogere maandelijkse vergoeding.