Hoverboards met elkaar vergelijken

By | november 23, 2016

Hoverboards zijn al een tijdje populair, wel is het belangrijk een goed en gerenomeerd merk te kopen, hier enkele populaire merken die het heel goed doen op de markt en die bovenal veilig verklaart zijn. Op de eerste plaats is nog altijd de SwagTron T1, deze hoverboard is vooralsnog een van de beste en de nummer in een de reeks, maar daarnaast zijn er ook nog andere hoverboards die het redelijk goed doen, hieronder een lijstje:
1. The Jetsons V6 biedt geavanceerde functies voor een zachte prijs, maar het maakt luide storende geluiden elke keer dat je het in- of uitschakelt. Voor een aantal leuke functie-upgrades, is de Jetson V6 Hoverboard een kijkje waard. Net als de SwagTron T1, draagt het een UL certificering en rijdt goed. Het kost ook hetzelfde als de SwagTron T1, maar het bevat extra functies, zoals een ingebouwde Bluetooth-speaker en smartphone-app integratie. Het is fysiek groter, wat betekent dat het moeilijker is om mee te nemen. D
2. De SwagTron T3 biedt dezelfde algehele rijervaring als SwagTron T1, en maakt gebruik van dezelfde batterij-veiligheid, maar komt met een handvol van upgrades die vergelijkbaar zijn met de Jetson V6.
3. Segway’s MiniPro, de controle voorwaartse en achterwaartse beweging doe je hier door te leunen (net als bij andere boards), met de knie. Hoewel de MiniPro zorgt voor een stabielere-gevoel bij hogere snelheden, is het toch wel lastig te sturen met behulp van de knie bar. De beweging en het leunen geven je heupen een ongemakkelijke gevoel.

Bekijk voor meer https://www.hoverboardvoordeel.nl