Online uw zakelijke auto verzekeren

By | oktober 10, 2016

Op zakelijkeautoverzerkering.net kunt u uw zakelijke autoverzekering online afsluiten. Met de nieuwe afsluit tool kan u binnen 5 minuten zakelijk verzekerd zijn. U kunt zelfs mobiel afsluiten

Maakt u zakelijke kilometers als ZZP’er of als DGA? Dan komt u in aanmerking voor een zakelijke autoverzekering. uw auto zakelijk verzekeren kan een financieel voordeel voor u opleveren. U betaalt namelijk geen BTW over de maandpremie.

BTW voordeel

Een zakelijke autoverzekering kan een fiscaal voordeel voor u opleveren. U hoeft namelijk geen belasting af te dragen over uw zakelijke kilometers of over de maandpremie. Het is toegestaan om privé kilometers te maken met uw auto. U moet dan alleen aan de belastingdienst opgeven hoeveel kilometers dit zijn geweest omdat deze kilometers niet belastingvrij zijn.

Aanvullende verzekeringen

Heeft u wel eens iemand naast u in de auto zitten? Dan is het verstandig een inzittendenverzekering af te sluiten.  Daarnaast kunt u eens kijken naar een rechtsbijstandverzekering. Dit is van toepassing als er een conflict ontstaat waar u met uw auto bij betrokken bent. Zoals problemen met de aankoop van uw auto.

Wanneer komt u in aanmerking voor een zakelijke autoverzekering? Privégebruik van uw zakelijke auto is toegestaan wanneer u dit gewoon aangeeft bij de belastingdienst. Echter is zakelijk rijden in uw privéauto niet toegestaan. Wilt u meer weten over privé of zakelijk gebruik? kijk dan naar de verschillen tussen zakelijk en privé rijden.

Wilt u meer weten over onze zakelijke autoverzekering of heeft u een bestelauto? Neem dan contact op met de klantenservice.